Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Maksimiru. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#MAKSIMIR

Park Maksimir  jedno je od najstarijih izletišta Zagrepčana.  Smatram da je prostor Maksimira, s obzirom na njegovu znamenitost i potencija, nedovoljno iskorišten. Moj program predviđa revitalizaciju parka i stvaranje novih sadržaja koji će privući Zagrepčane i turiste.  Maksimirski stadion predstavlja ponos i simbol Dinama i BBB-a, ali i Zagreba.  Provest ću projekt revitalizacije stadiona, jer želim vratiti navijače na stadion. Zagreb i GNK Dinamo zaslužuju bolje i sigurnije uvjete, koje ja, kao gradonačelnica, mogu ostvariti. Surađivat ću i s građanskim inicijativama i građanima, koji znaju kako  kreirati bolji život u našem Maksimiru. Radit ću zajedno s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svojem kvartu.

Ono što želim napraviti u Maksimiru sa svojim timom jest:

  • provesti revitalizaciju parka Maksimir s novim sadržajima
  • uređenje maksimirskog stadiona kao jedog od simbola Zagreba
  • ukloniti stupiće na uskom nogostupu od Jordanovca do Rebra

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Maksimir.
Želim čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
    Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

    Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.