Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Dubravi. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#DUBRAVA

Kao gradonačelnica, osigurat ću zaštitu zelenih površina. Građanska inicijativa „Ne damo mjesnu“ ima moju potpunu podršku.  Podržavam i peticiju za izgradnju ceste od Trnave do Mandlove.  Smatram da naselje Trnava IV treba ići u kompletnu rekonstrukciju sa slivnicima, novim ulazom u naselje, nogostupom itd. Tržnica u Dubravi zaslužuje preuređenje i nove sadržaje te bolje uvjete za rad svih onih koji na tržnici zakupljuju prostor, što sve planiram provesti u prvoj godini mandata. Također, riješit ćemo problem neizgrađene zgrade pokraj knjižnice i kulturnog centra „Vladimir Filakovac“, koja samo narušava vizuru Dubrave i onemogućava da se taj prostor iskoristi u korisnije svrhe.  U realizaciji ovih  prijedloga glavnu ulogu ćete imati Vi. Smatram da treba izgraditi osnovnu školu u Čulincu i taj ću projekt realizirati. Dubrava nema dovoljno javnih zelenih površina, igrališta za djecu i pješačkih zona, što želim promijeniti. Radit ću zajedno s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svom kvartu.

Ono što želim napraviti u Dubravi sa svojim timom jest:

 • uređenje placa Dubrava – rekonstrukcija tržnice i poboljšanje radnih uvjeta
 • rješenje problema zgrade kraj knjižnice i kulturnog centra Vladimir Filakovac koja narušava sigurnost građana i izgled Dubrave
 • Trnava – izgradnja cesta od Trnave do Mandlove
 • kompletna rekonstrukcija naselja Trnava IV sa slivnicima, nogostupima i novim ulazom u naselje
 • očuvanje parkova i zelenih površina a naročito u Vinodolskoj ulici
 • OŠ Čulinec
 • fokusirat ću se na rješavanje problema zelenih površina, igrališta i pješačkih zona
 • plinofikacija dijelova Dubrave koji su još uvijek bez plina

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Dubravu.
Želimo čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
  Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

  Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.