Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Novom Zagrebu. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#NOVI ZAGREB

Novi Zagreb, kao moderniji dio grada, svakako se treba više povezati s ostatkom grada. Moj program uključuje projekte uvođenja „tramvaja na Savi“ koji će plovidbenim putevima spajati istočni i zapadni dio grada. Pokraj stajališta uredit će se biciklistički punktovi, gdje će svaki građanin moći besplatno koristiti bicikl uz Savu. Kao gradonačelnica, predvodit ću projekt razvoja financijskog i tehnološkog centra na Savi, koji će omogućiti stvaranje novih radnih mjesta i ujedno staviti Zagreb na kartu važnijih financijskih pametnih gradova.  Podržat ću izgradnju novih škola u Jakuševcu i Buzinu, što je već godinama potrebno, zbog porasta broja stanovništva. Kao gradonačelnica, zalagat ću se za kvalitetniji život građana, što uključuje uređenje biciklističkih staza, uređenje zelenih javnih površina i otvaranje novog Doma zdravlja u Lučkom. Jedan je od važnijih projekata za Zagreb  povezivanje grada s međunarodnom zračnom lukom „dr. Franjo Tuđman“ tramvajskom linijom. Podržavam i izgradnju nove tržnice u Remetincu, što smatram neophodnim. Radit ću zajedno s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svojem kvartu.

Ono što želim napraviti u Novom Zagrebu sa svojim timom:

 • nova škola u Jakuševcu
 • nova škola u Buzinu
 • uređenje biciklističkih staza
 • uređenje zelenih javnih površina
 • spajanje međunarodne zračne luke Zagreb „dr. Franjo Tuđman“ i centra grada s tramvajskom linijom
 • Dom zdravlja u Lučkom
 • nova tržnica u Remetincu

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Novi Zagreb. Želimo čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
  Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

  Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.