Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Peščenici. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#PEŠČENICA

Pešća ili Peščenica često je bila zakinuta za važne projekte i razvoj. Kao gradonačelnica, zajedno s Vama, to mogu promijeniti. Peščenica zaslužuje bolje i biti atraktivni zagrebački kvart, a ne zaboravljeni rubni dio grada. Zalagat ću se za otvaranje Doma za umirovljenike na Žitnjaku.  Planiram urediti zelene površine, za bolji i kvalitetniji život svih  koji žive na Peščenici. Također, planiram uređenje svih postojećih biciklističkih staza i uvođenje novih. Kao Vaša gradonačelnica, poboljšat ću životne uvjete na Kozari boku. Želim pomoći manjinama u školovanju, zdravstvenoj zaštiti i posebnim programom integracije u društvo. Manjine u Zagrebu nikako ne smiju biti na rubu društva i diskriminirane. Moj tim i ja ćemo posebno obratiti pažnju na to i, uz Vašu pomoć, povesti Peščenicu i Zagreb u bolju budućnost. Želim raditi s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svom kvartu.

Ono što želim napraviti u Peščenici sa svojim timom:

  • Dom za umirovljenike Žitnjak
  • uređenje zelenih površina
  • poboljšanje infrastrukture na Kozari boku
  • pomoć manjinama (školovanje, zdravstvo i integracija u društvo)

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Peščenicu.
Želimo čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
    Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

    Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.