Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Podsljemenu. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#PODSLJEME

Podsljemenska zona Zagreba  pluća su našeg grada i zelena oaza, koju moramo zaštiti na najbolji mogući način. Kao gradonačelnica, surađivat ću sa svima Vama iz kvartova i mjesnih odbora ispod Sljemena, da riješimo sve probleme nastale u zadnjih godina nebrige gradske uprave. Moj program uključuje razvoj infrastrukturnih projekata, održavanje ulica koje sad nisu bile održavane. Najvažniji dio programa koji ću provoditi jest obnova nakon potresa, gdje već sada aktivno, sa stručnjacima, pomažem svima potrebnima.  Kvartovi kao što su Čučerje, Markuševec, Remete, Bukovac, Gračani najviše su stradala u potresu, a još uvijek nije pružena adekvatna pomoć stanovnicima. Gradska uprava sa mnom na čelu bit će najaktivnija upravo tamo gdje je najpotrebnije, te već u prvim danima mandata krećemo s operativom i radovima. Posjetila sam Čučerje i područja stradala u potresima, suosjećam se s ljudima i jednostavno ne razumijem da gradska uprava još nije zbrinula pogođene građane. Moramo to zajedno promijeniti i zato trebam Vas, da zajedno kreiramo rješenja problema! Odredit ću da gradska uprava pruži stručnu pomoć građanima pri podnošenju zahtjeva za obnovu. Također, u svome programu uključujem projekt za Brestovac, koji se mora obnoviti i oživjeti. Takvu prekrasnu lokaciju moramo zadržati za buduće generacije i stvoriti sadržaje kojima ćemo privući turiste. Otvaramo i stavljamo u funkciju Medvedgrad, gdje će napokon građani moći uživati u pogledu s naše zagrebačke povijesne tvrđave. Gradska uprava sa mnom na čelu poduprijet će planirano preuređenje centra Markuševca. Također, planiram uređenje šetnica u podsljemenskoj zoni, što će omogućiti kvalitetniji život i mogućnost građana za uživanje u parku prirode Medvednica. Radit ću zajedno s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svom kvartu.

Ono što želim napraviti u Podsljemenu sa svojim timom jest:

 • rješenje problema s infrastrukturom
 • uređenje neodržavanih ulica
 • obnova kuća oštećenih u potresima
 • uređenje i stavljanje Brestovca u funkciju
 •  pružanje stručne pomoći građanima pri podnošenju zahtjeva za obnovu
 • Medvedgrad – stavljanje u funkciju turizma
 • novi centar Markuševca

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Podsljeme.
Želimo čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
  Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

  Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.