Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Podsusedu/Vrapču. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#PODSUSED-VRAPČE

Kao gradonačelnica, osvrnut ću se na probleme koji muče stanovnike Vrapča i Podsuseda, te se zalagati za kvalitetniji život. Moj program uključuje „Zagrebačke kartice“ za umirovljenike, koje će poboljšati umirovljeničke dane upravo Vama koji ste zadužili naše društvo stvaranjem i radom kroz cijeli život. Novčani iznos na Zagrebačkoj kartici moći ćete iskoristiti za kulturne sadržaje (kino, kazalište, muzej itd.) i na usluge zagrebačkih obrtnika, koji već čine tradiciju našeg grada. Uredit ću šetnice i biciklističke staze, koje će spajati Vrapče i Podsused s ostalim kvartovima u Zagrebu. Projekt obnove tržnice Vrapče planiram podržati i realizirati u što kraćem roku. Razmotrit ću zajedno sa Vama mogućnosti produžetka tramvajskih linija od Črnomerca  prema zapadu grada. Riješit ću problem vodovoda u Gornjem i Donjem Jarku. Radit ću zajedno s Vama, jer Vi znate kako želite živjeti u svom kvartu.

Ono što želim napraviti u Podsusedu-Vrapču sa svojim timom:

  • uređenje biciklističkih staza
  • obnova tržnice Vrapče
  • rješenje problema vodovoda u Gornjem i Donjem Jarku
  • mogućnost produžetka tramvajskih linija dalje prema zapadu Zagreba
  • „Zagrebačke kartice“ za umirovljenike

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Podsused – Vrapče.
Želim čuti Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
    Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

    Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.