Molim te, uključi se...

Pogledaj koje projekte bi želio/la ostvariti u Sesvetama. Trebam tvoju pomoć jer grad nije samo moj. I ti si dio ovog grada! Zato napiši što predlažeš.

#SESVETE

Jedna od inicijativa koje ću, kao gradonačelnica, provesti jest „Zeleno-plave Sesvete“. Idemo u uređenje bivše tvornice Sljeme te u  uređenje infrastrukture i tržnice. Inicijativa koju planiramo uključuje izgradnju cijelog novog kompleksa na mjestu bivše tvornice Sljeme, čime će se otvoriti mogućnost za nova radna mjesta. Naš program uključuje najvažniju stavku, a to je obnova nakon potresa, pri čemu ćemo posebno raditi na pomoći svima oštećenima. Također, između ostalog, naš program uključuje „Zagrebačke kartice“ za umirovljenike, koje će poboljšati umirovljeničke dane upravo Vama koji ste zadužili naše društvo stvaranjem i radom  cijeli život. Novčani iznos na “Zagrebačkoj kartici” moći ćete iskoristiti na kulturne sadržaje (kino, kazalište, muzeji) i na usluge zagrebačkih obrtnika, koji već čine tradiciju našeg grada. Upoznata sam s problemom oko zelene površine pokraj Sesvetske gimnazije,  koji  je potrebno razviti na  način da Sesvete zadrže svoj izgled, ali i da se  omogući stanovnicima zdraviji i kvalitetniji život. Naša će gradska uprava, u suradnji s mjesnim odborima, aktivno raditi na unapređenju života u  sesvetskim naseljima. Moj program uključuje i uređenje sajmišta u Sesvetama. Sanirat ćemo prometnice i pokrenuti inicijativu obnove željezničkog kolodvora u Sesvetama. U realizaciji svih ovih prijedloga obvezno ću slušati mišljenja i ideje stanovnika Sesveta. Vjerujem da ste vi jedini koji možete kreirati svoj kvart kako Vi želite, a ja sam tu da to ostvarim s Vama.

Ono što želim napraviti u Sesvetama sa svojim timom jest:

 • „Zeleno-plave Sesvete“
 • Rješavanje infrastrukturnih problema (ceste, kanalizacije, vodovodi, plinovodi)
 • uređenje tržnice u Sesvetama
 • obnova nakon potresa
 • rješenje za tvornicu Sljeme
 • očuvanje zelene površine pokraj Sesvetske gimnazije
 • pokretanje inicijative u suradnji s HŽ za uređenje kolodvora u Sesvetama
 • uređenje kanalizacije u Novakima, Kraljevcu i Kobiljaku
 • uvesti „Zagrebačke kartice“ za umirovljenike

Ovo su samo neki od naših osnovnih prijedloga za Sesvete.
Želimo čuti i Vaše ideje!

Vrati se na popis kvartova...
  Ako želiš, možemo se i vidjeti preko Zooma ili čuti telefonom.

  Molim te ako imaš takvu želju, potvrdi. U roku od najkasnije 48 sati kontaktirat ćemo te i predložiti termin Zooma ili telefonskog razgovora.